Erwin 01

Muziekcafé De Cactus “Het Kleinste Podium van Twente”

Karakteristiek. Stekelig. Overlever. Zomaar wat kernwoorden over de cactus. Wij hebben onze kroeg niet voor niets vernoemd naar deze beroemde plant.
Het ademt de sfeer van een klassieke bruine kroeg. De optredens op ons ‘Kleinste Podium van Twente’ beroeren, raken en prikkelen.


Van oorsprong zijn wij een muziekcafé. Groot, klein, beroemd, beginnend; musici in alle soorten en maten weten ons podium te vinden.
De liveklanken uit de boxen zijn divers. Blues, jazz of rock ’n roll. Pop of klassiek. Latin of Americana. Rockbands of singer-songwriters: er is geen spectrum dat wij niet willen bereiken.
En er is nog veel meer. Wat te denken van toneel, comedy en verhalenvertellers? Het komt allemaal voorbij in ‘De Cactus’.
Kortom: wees welkom, neem plaats aan onze bar en laat je verrassen!
Zie de agenda voor meer informatie over onze openingstijden.

 

Onze visie
Het kleine Cactusteam heeft één ding met elkaar gemeen: een hartstochtelijke liefde voor livemuziek. Ons doel is om artiesten binnen verschillende muziekstijlen de kans te bieden om te schitteren op ons cultuurpodium. Of de muzikanten nou amateurs zijn of professioneel, nationaal of internationaal; we proberen zoveel mogelijk te variëren in het programma. Zo komen we ons diverse publiek, jong én oud, tegemoet.

Zelf optreden

Wil jij zelf spelen in De Cactus? Dan ben je van harte welkom. Een podium zonder artiesten is namelijk geen podium. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te vragen naar de mogelijkheden. Vermeld in de mail de naam en beschrijving van de act, de beschikbaarheid, waar jullie vandaan komen en stuur een demo, video en/of biografie mee.

Ook kun je elke eerste woensdag van de maand spontaan meespelen met de akoestische jamsessie. Interesse? Kijk op de Facebookpagina.

akoestischejamm

Wanneer er een afspraak gemaakt is ontvangt de artiest een speelovereenkomst waar alle belangrijke informatie over het optreden overzichtelijk staat gemeld. Houd er rekening mee dat de agenda altijd is volgepland. Het kan dus zijn dat we het optreden ver vooruit moeten plannen.

Je eigen feest in De Cactus
Je mag ons podium, het Cactusteam en de fijne sfeer gerust voor een avondje lenen. De Cactus is namelijk een perfecte locatie om iets te vieren. Ons café biedt plaats aan 20 tot 100 personen. De voorwaarden en mogelijkheden bespreken we het liefst onder een kopje koffie. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +3174 2426259 of +31 6 22889767 om een afspraak te maken.

In verband met onze volle agenda is het wenselijk om het feestje ruim van te voren te plannen.