Header-02
Ook wij moeten eraan geloven, de Cactus sluit haar deuren tot de noodmaatregelen voorbij zijn. šŸ˜¢ Wij respecteren de regels die het kabinet bedacht heeft en hopen dat over 3 weken het coronavirus verdwenen is! +++ Tot snel, de Cactus

Agenda

Gesloten
Zondag 15 Maart 2020, 18:00
Tot Woensdag 08 April 2020
Hits : 220

Lieve muziekliefhebbers,

Wij zijn vanaf 15 maart noodgedwongen gesloten om de coronacrisis zoveel mogelijk in te dammen. Helaas zijn niet alleen wij hierdoor gedupeerd, maar ook de vele artiesten die elke week op ons podium staan. Een flink aantal optredens moest plotseling geannuleerd worden. Als onafhankelijk podium, hakt dat er behoorlijk in.

Via deze weg vragen wij om jullie hulp.

We hebben met ons team crisisoverleg gehad en geconcludeerd dat wij het vervelend vinden om de hand op te houden. Zonder jullie hulp wordt het echter lastig voor ons en de muzikanten.

Wij willen graag benadrukken dat het gaat om een voorschot en niet om een donatie. Natuurlijk dragen wij zelf ook ons steentje bij om zoveel mogelijk artiesten een podium te bieden waarvan we met z'n allen weer kunnen genieten.

Op het moment dat wij weer open gaan krijgen jullie het gedoneerde bedrag terug in de vorm van consumpties en/of entreebewijzen in ons muziekcafƩ.

Wij hopen op een gezonde, frisse start vanaf 6 april (misschien zelfs later, indien noodzakelijk) zodat we weer zoveel mogelijk bijzondere optredens kunnen organiseren.

We hopen elkaar in gezonde toestand weer terug te zien.

Met muzikale groet,

Het Cactus Team
Hengelo

https://www.gofundme.com/f/keep-the-cactus-music-aliveā€¦

logo 2017

 

Met trots

Maandag 1 maart 2021
Big Country

Wat gaan we doen

twitter 2 icon facebook icon instagram icon youtube icon

Akoestisch Jammen

Geen evenementen

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
Gesloten
20.00
20.00
20.00
20.00
zie de agenda

Voor besloten groepen zijn wij ook op aangepaste tijden open.

Inschrijven nieuwsbrief

Onze bezoekers

529143
Vandaag31
Gisteren92
Deze week630
Deze maand1614
Alles529143