Header-13
Ook wij moeten eraan geloven, de Cactus sluit haar deuren tot de noodmaatregelen voorbij zijn. 😢 Wij respecteren de regels die het kabinet bedacht heeft en hopen dat over 3 weken het coronavirus verdwenen is! +++ Tot snel, de Cactus

Agenda

Rebellious Rose (support voor Darlyn)
Zaterdag 29 Februari 2020, 20:30 - 21:15
Hits : 269

Rebellious Rose komt als support voor Darlyn naar De Cactus, dubbel genieten!
Rebellious Rose: Wij zijn Simone en Aukje en wij vormen samen het akoestische duo Rebellious Rose. Meer dan twintig jaar geleden ontdekten we hoe fijn onze stemmen samen klinken en hoe heerlijk het is om samen muziek te maken. Na een lange periode van studie, werk, en andere dingen die gebeuren wanneer je je leven leeft, hebben wij elkaar weer helemaal gevonden! Het is een bijzondere ervaring te merken dat we na zo’n lange tijd zo gemakkelijk de draad weer oppakken. Nog specialer is te merken dat onze smaak en inspiratie die we halen uit muziek zelfs na al die tijd zo veel gelijkenis vertoont!

We hebben onze eigen weg gevolgd, maar onze liefde voor akoestische meerstemmige zang is onveranderd en komt nu weer samen in een stijl die zich vooral kenmerkt door uitdagende meerstemmige country/Americana/folk-achtige songs met een eigentijds karakter. “Countrify-en” is woord dat tegenwoordig niet meer uit onze vocabulaire weg te denken is! ;-) We verrassen ons publiek graag met niet-voor-de-hand-liggende covers in onze geheel eigen stijl.
Wat we doen:
Het publiek dat vooraan aandachtig staat te luisteren, de groep met mensen die lekker kletst terwijl wij plezier maken op de achtergrond, dat ene gezicht in de zaal dat met een brede glimlach stilletjes staat te genieten; voor ons is dat allemaal waar het om draait. Of we nu spelen op een bedrijfsborrel, dinnerparty, huwelijksceremonie, foodfestival, in een aftershow of tijdens een ander evenement, als je er fijne muziek bij zoekt dan kunnen wij dit verzorgen.

Kaarten in de voorverkoop 11,46

logo 2017

 

Met trots

Maandag 1 maart 2021
Big Country

Wat gaan we doen

twitter 2 icon facebook icon instagram icon youtube icon

Akoestisch Jammen

Geen evenementen

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
Gesloten
20.00
20.00
20.00
20.00
zie de agenda

Voor besloten groepen zijn wij ook op aangepaste tijden open.

Inschrijven nieuwsbrief

Onze bezoekers

529139
Vandaag27
Gisteren92
Deze week626
Deze maand1610
Alles529139