Header-09
Ook wij moeten eraan geloven, de Cactus sluit haar deuren tot de noodmaatregelen voorbij zijn. 😢 Wij respecteren de regels die het kabinet bedacht heeft en hopen dat over 3 weken het coronavirus verdwenen is! +++ Tot snel, de Cactus

Agenda

DELUXE Showband
Zaterdag 23 November 2019, 20:30
Hits : 248

Na jullie enthousiasme de vorige keer in de Cactus, hebben we besloten hier nogmaals een intiem optreden te geven. Natuurlijk dit keer met totaal nieuwe nummers in onze set én op zaterdag avond zodat er geen excuus meer is om hier geen feestje van te maken. Bestel gauw je ticket door te klikken op de link in het evenement (beperkt aantal beschikbaar & incl consumptie) en dan zien we je daar!

DELUXE SHOWBAND Een muzikaal feest voor jong en oud! DELUXE Showband garandeert dat alle voetjes van de vloer gaan. Acht energieke koppen bij elkaar met een grote passie voor muziek zorgen ervoor dat elk evenement één groot feest wordt. Vol enthousiasme brengen we de tofste zelfgemaakte medleys waarbij het onmogelijk is om stil te staan. Van meezingers tot swingende top 40 muziek, bij DELUXE is niks te gek. En wat het feestje nog extra leuk maakt? Wij garanderen dat alles wat u hoort LIVE gespeeld gaat worden, onze blazers geven er natuurlijk een extra DELUXE twist aan! DIT IS DELUXE Een dynamisch front die ervoor zorgen dat de hele zaal ' van links naar rechts' zal springen en iedereen mee genomen wordt in een groot feest. Een strakke ritmesectie & natuurlijk twee te gekke blazers die de hele live sensatie af maken.voor alle leeftijden een feestje met DELUXE!

 

Tickets via Eventbrite

Kaarten in de voorverkoop € 6,-

logo 2017

 

Met trots

Maandag 1 maart 2021
Big Country

Wat gaan we doen

zaterdag 11 april
aanvang: 20:30 uur

LOFT

woensdag 15 april
aanvang: 20:00 uur

Prikkels

donderdag 16 april
aanvang: 21:30 uur

The Leylines - Fly Away Tour

vrijdag 17 april
aanvang: 21:30 uur

Walter Rootsie & his Blue Connection

twitter 2 icon facebook icon instagram icon youtube icon

Akoestisch Jammen

Geen evenementen

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
Gesloten
20.00
20.00
20.00
20.00
zie de agenda

Voor besloten groepen zijn wij ook op aangepaste tijden open.

Inschrijven nieuwsbrief

Onze bezoekers

528881
Vandaag143
Gisteren225
Deze week368
Deze maand1352
Alles528881