Header-11
Ook wij moeten eraan geloven, de Cactus sluit haar deuren tot de noodmaatregelen voorbij zijn. ūüėĘ Wij respecteren de regels die het kabinet bedacht heeft en hopen dat over 3 weken het coronavirus verdwenen is! +++ Tot snel, de Cactus

Agenda

Tukkerland Sessie: Tribute to the 80ties
Maandag 28 Oktober 2019, 20:30
Hits : 130

Cactue tukkerland

EEN TRIBUTE DOOR TWENTSE MUZIKANTEN TIJDENS DE CACTUS TUKKERLAND SESSIES
Een tukker ben je met elkaar en voor elkaar!
Maandagavond 28 oktober vindt de eerste offici√ęle Cactus Tukkerland Sessie plaats bij muziekcaf√© De Cactus in Hengelo.
Kalm aan en maak je niet druk, met zo'n leuk podium en al dat talent hebben wij tukkers maar geluk. Muziekcafé De Cactus en verschillende muzikanten uit Twente slaan de handen in één en verzorgen elke laatste maandag van de maand een tribute aan een muzikale held of een specifiek tijdperk. Elke sessie kent een nieuw thema met een muzikaal leider en wordt verzorgt door muzikanten enkel afkomstig uit ons Tukkerland. Deze eerste sessie, met als thema Back to the 80ties, wordt geleid door de Twentse drummer Maurice Slot.
De beste idee√ęn ontstaan aan de bar Het was tijdens een biertje aan de bar dat het idee ontstond tussen caf√©-eigenaar Erwin Kwakman en de Goorse trompettist Pascal Haverkate, om op de geboortedag van Michael Jackson een tribute aan de King of Pop te organiseren met muzikanten afkomstig uit Twente. En wij tukkers zijn niet zo moeilijk, dus dat werd gelijk geregeld. Deze Jackson-session vond afgelopen augustus plaats en was een groot succes. Hier moet meer van! ‚ÄúTwentse muzikanten die op (inter)nationaal niveau bezig zijn, zouden hier vaker samen moeten spelen!‚ÄĚ, aldus Pascal. De Cactus Tukkerland Sessie is een feit.

Ode aan de jaren 80 met Maurice Slot, Maurice is o.a. docent drums bij PopsCool Twente. De slagwerker is geboren en getogen in Westerhaar, maar woont tegenwoordig in Hengelo. Zijn band Marutyri klinkt als heavy-metal (dat kent de tukker wel), maar het is eigenlijk pure Jazzrock (wat?). Maurice heeft de eer om de eerste Cactus Tukkerland Sessie te openen en hij neemt ons mee terug naar de muziek van de jaren tachtig. Trek je felgekleurde trainingspak en je dansgympen maar aan, dit gaat een gezellige avond worden! Dus maandag 28 oktober trapt om 20:30 uur de eerste Cactus Tukkerland Sessie af in muziekcaf√© De Cactus aan de Pastoriestraat in Hengelo. Deuren open om 20:00 uur en de entree heeft een degelijke tukkerprijs van maar ‚ā¨10,-.

De daaropvolgende CTS op 25 november is een extra Jackson- tribute en de sessie van 30 december staat in het teken van Motown o.l.v. Jan Wessels.

logo 2017

 

Met trots

Maandag 8 maart 2021!!
Albert Lee

Scoor hier je Tickets

Wat gaan we doen

maandag 30 maart
aanvang: 18:00 uur

Gesloten

dinsdag 31 maart
aanvang: 18:00 uur

Gesloten

woensdag 1 april
aanvang: 18:00 uur

Gesloten

donderdag 2 april
aanvang: 18:00 uur

Gesloten

vrijdag 3 april
aanvang: 18:00 uur

Gesloten

zaterdag 4 april
aanvang: 18:00 uur

Gesloten

twitter 2 icon facebook icon instagram icon youtube icon

Akoestisch Jammen

Geen evenementen

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
Gesloten
20.00
20.00
20.00
20.00
zie de agenda

Voor besloten groepen zijn wij ook op aangepaste tijden open.

Inschrijven nieuwsbrief

Onze bezoekers

527375
Vandaag199
Gisteren177
Deze week199
Deze maand9177
Alles527375